Maak gebruik van foute spelling!

Maak gebruik van foute spelling!Het feit dat lang niet iedereen een foutloze spelling hanteert is op het gebied van zoekmachinemarketing iets om te gebruiken wanneer u een lijst met keywords opzet voor uw digitale campagne. Bedenk dus alle manieren waarop het woord verkeerd geschreven kan worden en zorg ervoor dat al deze spellingsvormen meegenomen worden in uw campagne. Er wordt immers door de minder fanatieke spellers ook gezocht op de producten of diensten die u aanbiedt, dus ze moeten eveneens tot de doelgroep worden gerekend.

Bekijk hier bijvoorbeeld eens hoe veel verschillende spellingsvarianten van de naam Britney Spears de afgelopen drie maanden werden ingevoerd in Google. Dat gebeurt natuurlijk ook met alledaagse producten. Houd er dus rekening mee wanneer u een campagne in AdWords of Overture opzet!

Reacties

Een Reactie aan “Maak gebruik van foute spelling!”
  1. Roy Huiskes zegt:

    Waar je nog meer rekening mee moet houden is met het feit of die spelfouten gemaakt worden. En of het niet megabelachelijk staat. Verstandig is om keywords waarvoor je veel moeite moet doen om een hoge SEPR te krijgen in een SEA campagne te zetten.

Maak van je hart geen moordkuil

Vertel me wat je denkt...
ow, als je een foto bij je reactie wilt, gebruik dan een gravatar!