Dubieuze linkbait van een serieuze site

Tenminste, www.caustictruths.com lijkt me wel aardig serieus. Maar de e-mail die ik van ze kreeg snap ik niet helemaal:

Hey there Hard-C

I’m the webmaster of caustictruths.com which is a website for our print magazine. We have a featured story on Motley Crue which is on our web site and potentially in a print edition. Your site was suggested as an addition to our very popular collection which will be useful for our visitors/readers. You can find the link to your web site here:

http://caustictruths.com/weblinks/links.htm
or
http://www.caustictruths.com/weblinks/links.htm

It will be under the category of Motley Crue

If you want to link back to us (always appreciated), just insert this short HTML code on your web site:

—snip—

http://www.caustictruths.com/”>CausticTruths.com

—snip—

Also, you can promote yourself on caustictruths.com by going to create an account.
Once confirmed, you will be able to post blogs, news, and other neat stuff. If you want to be part of our newsletter, join now for exclusive contests. All info is kept is kept private!

Drop me a line if you have any questions or comments.

Thank you,

Richard T

CausticTruths.com

http://www.caustictruths.com/ - links@caustictruths.com

Caustic Truths Communications, Inc

Post Office Box 1190, Stn A, Toronto, Ont, M5W 1G6

Inderdaad, ik sta er wel tussen, maar als dat alleen maar komt omdat ik in één enkele post de naam Mötley Crüe genoemd heb, vind ik dat wel erg dubieus. Dit lijkt me gewoon een automatisch gegenereerde linkbait, of niet?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

Gerelateerde artikelen:

5 Responses to “Dubieuze linkbait van een serieuze site”

  1. Wilco de Kreij Says:

    Automatisch of niet, het werkt wel, ze hebben er weer een backlink bij!

  2. Roy Says:

    Daarbij is de term linkbait niet helemaal goed.
    Dit is gewoon een verzoek, het was linkbait geweest als hij een artikel had geplaatst waarin hij mensen probeert te triggeren om te linken, zoals bijvoorbeeld met een hele discografie…

  3. David Says:

    Ik nam het vissen naar links dus iets te letterlijk. ;)

  4. Richard T Says:

    ik heb hier NIKS mee te maken!

  5. David Says:

    Hahaha, Richard T. inderdaad!
    Busted! :)

Leave a Reply